-->

Спортивне свято для студентів груп нового набору

18 September 2024
17 вересня 2024 року на базі спортивного комплексу Борщівського агротехнічного фахового коледжу відбулось спортивне свято для студентів груп нового набору, присвячене Всеукраїнському дню фізичної культури і спорту. Мета змагань - залучення молоді до систематичних занять фізичною
культурою та спортом, ведення здорового способу життя та зміцнення їхнього здоров’я.
В програму спортивного свята ввійшли змагання з естафетного бігу, човникового бігу, армспорту, гирьового спорту, комбінованої естафети та перетягування линви.
Свято розпочалося підняттям державного прапору України та вшануванням хвилиною мовчання загиблих воїнів ЗСУ. З вітальним словом до студентів звернувся в.о. директора коледжу Віталій БУРАТИНСЬКИЙ, побажавши їм успіхів, високих результатів та перемог. В цікавій та напруженій боротьбі перемогу в змаганнях здобули студенти групи Аі-012, друге місце вибороли учасники груп Г-11 і Аі-011, набравши однакову кількість залікових балів. А третє призове місце посіла команда групи Е11.
Колектив Ради фізичної культури вдячний всім учасникам змагань за активну участь. Бажаємо подальших успіхів та високих результатів в навчанні і спорті.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…