-->

Захист звітів з виробничо-технологічної практики

04 October 2024

3 жовтня 2024 року в Борщівському агротехнічному фаховому коледжі відбувся захист звітів з виробничо-технологічної практики.

Метою  виробничо-технологічної практики є формування у студентів на основі здобутих знань під час теоретичного навчання необхідних і дуже важливих  професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних ринкових і виробничих умовах.

Поглиблення цих знань і навичок відбулося під час проходження виробничо-технологічної практики студентами  групи Аі-041 спеціальності 208 «Агроінженерія» за освітньо-професійною програмою «Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва».

Результат виконання програми практики студенти представили у звітах та доповідях з використанням презентацій.

Присутніми на захисті були  Ігор БЛОЗВА - заступник директора з навчальної роботи,  Ярослав ПАРНЕТА - завідувач навчально-виробничої практики, Василь ТИХОХІД -  викладач, керівник практики та Наталія Белюх – куратор групи.

У процесі дискусії майбутні фахівці відповідали на запитання щодо організації та напрямів діяльності баз практики та конкретних виробничих аспектів.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…