-->

2 жовтня 2024 року в групі АІ-30 проходила підсумкова конференція захисту звітів виробничої технологічної практики

04 October 2024

Практика проходила в два етапи в період з 10 червня по 13 вересня в різних аграрних господарствах нашої області, а також в господарствах Польщі та Чехії.

Заступник директора Блозва І.Й., завідувач навчально-виробничої практики Парнета Я.В., керівник Дехтяр М. В. уважно слухали презентацію студентів про набуття ними нових навичок та закріплення  і поглиблення знань, набутих протягом  навчання в коледжі. Студенти  ознайомили всіх присутніх з характеристикою господарства, де проходили практику, аналізували виробничі процеси, демонстрували нову  сільськогосподарську техніку, на якій стажувалися. Під час проходження практики студенти зібрали багато  фото та відеоматеріалів та підтвердили  ними свою активну участь у роботі господарств.

Варто відмітити особливо цікаву презентацію студентів Волощука Р., Пакуляка О. та Лесюка В., які отримали подяки від господарства. Всі інші також старанно підготувалися і показали високі результати своєї професійної підготовки.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…