-->

Захист звітів з виробничо – технологічної практики

09 October 2024

У Борщівському агротехнічному фаховому коледжі на відділенні  «Агрономія. Будівництво та цивільна інженерія» відбулася конференція захисту звітів з виробничо – технологічної практики студентами груп А-41, Б-31, Г-41.

Студенти групи А-41 спеціальності 201«Агрономія» за освітньо - професійною програмою «Виробництво і переробка продукції рослинництва» протягом семи тижнів проходили виробничо – технологічну практику в фермерських господарствах та сільськогосподарських підприємствах. Під час проходження практики студенти оволоділи сучасними методами і формами організації праці, які необхідні для прийняття рішень у реальних умовах.

Протягом восьми тижнів студенти групи Б-31 спеціальності 192«Будівництво та цивільна інженерія» за освітньо - професійною програмою «Будівництво та експлуатація будівель і споруд» проходили виробничо – технологічну практику, під час якої отримували навички безпосередньої роботи у будівництві в умовах діючих виробничих та сільськогосподарських підприємств.

Для студентів групи Г-41 спеціальності 192«Будівництво та цивільна інженерія» за ОПП «Монтаж, обслуговування устаткування і систем газопостачання» базами для проходження виробничо – технологічної практики були Управління з експлуатації газових господарств Тернопільської області. Практика проходила  протягом семи тижнів.

Комісія в складі завідувача відділення Володимира ГІЛЬТАЯ, завідувача навчально-виробничої практики Ярослава ПАРНЕТИ, керівників практики Надії МАРУЩАК, Марії ВИСОЧИНСЬКОЇ, Ігоря ГУСКИ, Максима ГАЛАЙЧУКА  заслухала звіти студентів, які супроводжувалися презентацією фото-відеоматеріалів, оцінила їх роботу та оформлення звітної документації.

Варто відзначити студентів Ольгу ДЖМЕЛИК, Кароліну ВИТРИКУШ, Софію КВАСНУ, Надію ЯРОВУ, Дмитра КУНИТА, Віктора БАЛІЦЬКОГО, Олександра СТАХУРА, Назара ТКАЧИКА, Ігоря ГАЦЯ, Юрія – Степана ПОРУБАЛЮКА, які на високому рівні підготували документацію. Особливо цікаво було переглядати фотозвіт та презентацію із виробничо -  технологічної практики, виконану студентами.

Висловлюємо подяку керівникам баз практик за надану можливість, допомогу та сприяння у проходженні практики студентами нашого закладу освіти, що тісно пов’язана з їхньою спеціальністю.

   

 

 

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…