-->

Тиждень циклової комісії «Монтаж, обслуговування устаткування і систем газопостачання»

07 December 2015

Розпочав тиждень циклової комісії «Монтаж, обслуговування устаткування і систем газопостачання» Бігуняк Ярослав Ігорович, який виступив з лекцією на тему:   « Сучасні методи видобування газу».

11 листопада 2015 року викладач Борщівського агротехнічного коледжу Івашків Руслан Ярославович провів для студентів групи Г-31 газового відділення відкрите заняття з дисципліни «Газові мережі та устаткування». За тему було обрано «Гідравлічний розрахунок тупикової мережі середнього тиску».

Заняття було проведено з використанням мультимедійного обладнання, відчувалася співпраця викладача і студентів. Воно було тісно пов’язане з іншими спецдисциплінами з даної спеціальності. Студенти пригадали вивчене раніше, відчувалося їх зацікавлення і прагнення якнайбільше довідатися про гідравлічні розрахунки. Особливо активно працювали студенти: Букай Максим, Злонкевич Богдан, Бойків Віталій.

Бажаємо студентам-третьокурсникам газового відділення і надалі успішно оволодівати знаннями, щоб після закінчення коледжу вміло їх застосовувати на практиці.

Напротязі тижня циклової комісії було проведено ряд конкурсів: конкурс «Кращий монтажник поліетиленових труб». Метою конкурсу було навчити студентів спаювати поліетиленові труби з різними фасонними частинами – трійниками, хрестовинами, колінами. Серед учасників визначили переможців.       I місце – Поліщук Володимир, студент групи Г-31, IIмісце – Гелетканич Сергій, студент групи Г-31 та IIIмісце – Соломонюк Степан, студент групи Г-41.

    

Конференція по результатам виробничо-технологічної практики. Відповідно до угоди №4-Г укладеної з ПАТ «Тернопільгаз» студенти проходили виробничо-технологічну практику в газових господарствах Тернопільської області. По закінченню практики студенти представили свої презентації.

Практично у всіх галузях промисловості застосовуються зварювальні роботи. Дуже складно назвати який-небудь сегмент виробництва, який не потребує послуг зварника. В якості професії зварника, надається хороша можливість отримати перспективну роботу. Як правило, зварювальники працюють на будівельних майданчиках, створюючи системи різних конструкцій і комунікацій, в промисловості, використовуючи свій досвід і навички, в машинобудуванні, кораблебудування, сільському господарстві, енергетиці та в нафтопереробній промисловості. З цією метою проводився конкурс «Зварка труб електродуговим зварюванням». Визначено кращих студентів. I місце – Головко Олександр, студент групи Г-21, IIмісце – Басараба Богдан, студент групи Г-31 та IIIмісце – Гриньків Михайло, студент групи Г-31.

Гнатів Олег Остапович провів зустріч з провідними працівниками районного центру зайнятості, основна діяльність яких спрямована на підвищення конкурентоспроможності безробітних на ринку праці.

 

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…