-->

День знань. Дорогі колеги, студенти!

05 September 2017

Сердечно вітаємо усіх Вас з початком нового навчального року, з початком нових важливих справ, цікавих задумів і безмежних знань!

Перед  гарним першовересневим настроєм, який заповнив наші серця, відступають всі наші українські негаразди і тривоги.

Ми переконані, незважаючи ні на що, нам під силу вистояти та з вірою в серці впевненою ходою крокувати в майбутнє! Бо молодь - це завжди оптимізм, енергія, пошук і надія!

 

Дорогі студенти!

З вірою у Ваші можливості вітаємо сьогодні найперше Вас! Нехай невичерпна енергія ніколи Вас не полишає, а поруч будуть дружні і щирі серця рідних людей! Успішно навчайтесь, щоб своїми знаннями Ви гідно утверджували майбутні перспективи нашої держави! Ваші батьки та наставники сподіваються від Вас гарних результатів та  надзвичайної життєвої сили!

Дорогі колеги - педагоги!

Висловлюємо нині вдячність за Ваш професіоналізм, за щирі серця, віддані дітям! Хай від Першого і до останнього дзвоника у Ваших душах зріє впевненість у тому, що Ви творите насправді благородну і конче потрібну справу для рідної України та її громадян.

Радіємо нині за кожну українську родину  і одночасно низько вклоняємось сім’ям, які жертовно відправили на неоголошену війну свохї чоловіків, батьків та синів!

Сподіваємось на їхнє повернення, де їх чекають живими та здоровими!

Бажаємо всім миру, міцного здоров’я, щастя і достатку у кожен дім, у кожен клас і в кожну навчальну аудиторію!

Вітаємо всіх з початком нового 2017-18 н.р.!

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…