-->

«Педагогічні інновації»

05 September 2017

Тенденції розвитку освіти в Україні зумовили необхідність впровадження інноваційних процесів в освітній системі, заміну старих шаблонних освітніх моделей новими, нестандартними, творчими, прогресивними, і водночас дієвими та адаптованими до сьогодення.

 

Серед завдань методичної роботи нашого навчального закладу є активізація творчих здібностей викладачів. До творчості викладача спонукає й сьогоднішній студент – розвинена й нестандартна особистість, вимоглива до свого наставника.

Результатом методичної роботи викладачів коледжу є участь у семінарах – практикумах, конкурсах, виставках та інших заходах, які щороку організовує ДУ НМЦ «Агроосвіта».

Особливо варто відзначити конкурс «Педагогічні інновації». У 2017 році навчальним закладом було представлено на розгляд комісії 61 роботу. Серед них навчальні відеофільми, електронні підручники та посібники, персональні сайти викладачів та інші методичні матеріали.

Комісія високо оцінила доробки педагогів. 14 робіт включено до каталогу кращих, 2 отримали дипломи переможців.

За результатами підсумкового рейтингового оцінювання участі аграрних технікумів та коледжів у конкурсі «Педагогічні інновації за 2016/17 навчальний рік, за високий рівень навчальної, методичної та виховної роботи Борщівський агротехнічний коледж здобув почесне друге місце.

Вітаємо весь педагогічний колектив коледжу з високими здобутками.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…