-->

Не Інтернетом єдиним живе людина…

06 October 2017

6 жовтня 2017 року в Палаці студентів Борщівського агротехнічного коледжу відбулася інформаційна година «Не інтернетом єдиним живе людина», мета якої - популяризувати читання літератури, збагачувати знання студентів засобами залучення до книги, формувати повагу до культури та спілкування, сприяти духовному збагаченню особистості.

 

Ще зовсім недавно безсмертя і святість книжки не підлягали ніяким сумнівам. Навіть коли почали стрімко втілюватися у життя комп’ютерні технології, книжка залишалася найзручнішим, найнадійнішим і найкомпактнішим засобом збереження будь-якої інформації.

Хочете знати одну спільну звичку усіх успішних людей? Вони всі багато читають.

Існує проста закономірність: чим більше людина прочитала, тим більше вона знає, чим більше вона знає, тим менше  залежна від ірраціональних речей у своєму житті. Люди, які мають солідний інтелектуальний багаж, набагато краще пристосовані до життя, ними значно важче маніпулювати.

Але успішні люди не просто читають. Вони дуже прискіпливо обирають книжки для самоосвіти, а не для розваги. Вони вірять, що книжки – це шлях до навчання та знань.

Кажуть, що не виживе традиційна книга. Книзі все ж таки жити, бо є люди, які виборюють її життя.

Чи минає час бібліотеки? Я думаю, що ні. Чи треба ходити в бібліотеку, і що там цікавого?

Сучасна бібліотека – це не лише місце, де зберігають і читають книжки: це вільний простір, де вони промовляють до читачів. Бібліотека нового віку – це місце, де люди працюють і навчаються разом. Бібліотека стає менше сховищем книг, а більше місцем спілкування. Проте книги продовжують символізувати знання.

Чи читає сьогодні молодь? Читає, та ще й студенти інститутів, університетів  закликають до читання! Проводять флешмоби «Книжка йде до людей»; конкурси «Молодь читає», «Мандри книги». Не залишаються осторонь і студенти нашого коледжу, які брали участь у конкурсі читання поезії. Серед активних читачів бібліотеки хочу відзначити Курилович Анну, Івасечко Оксану, Куйбіду Ларису, Бабича Олександра, Красноперу Аліну, Синчака Михайла, Пшеничного Тараса, Зайченко Ірину, Красноперу Аліну, Хомяк Наталію, Рябенького Анатолія, Соболівську Марію, Шкляра Володимира, Шестерняк Марію.

Французька письменниця Феліція Жанліс, сказала: «Ті, хто читають книги, завжди будуть керувати тими, хто дивиться телевізор». Успіхів нашим студентам у всьому.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…