-->

Звитяга і трагедія: Українська Повстанська Армія на Борщівщині

13 October 2017

В Борщівському агротехнічному коледжі викладачем соціально-економічних дисциплін Березовською Т.І. проведена сьогодні тематична політична інформація, присвячена героїчній історії Україської Повстанської Армії на теренах Борщівщини.        

Героїчна боротьба УПА й визвольно-революційного підпілля, – це найбільш героїчна доба в історії України. У тінь пішли прославлені герої Борщівського краю. На героїзмі УПА й визвольно-революційного підпілля виховуються нові українські покоління.

Здавалося, назавжди пройшли ті буремні роки, коли молоді юнаки і дівчата, цвіт і надія нашої держави, ціною власного життя захищали рідну українську землю. Але історія іде по кругу. Сьогодні знову за свободу і незалежність Вітчизни вмирають патріоти.

У памяті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм.

Зі святом Вас – наші захисники!!!

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…