-->

Cемінар «Дидактика та методика викладання у фаховій освіті»

19 February 2018

В рамках реалізації спільного українсько-німецького проекту «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України» на базі ДУ НМЦ «Агроосвіта»12-14 лютого 2018 року відбувся семінар «Дидактика та методика викладання у фаховій освіті».

 

В роботі семінару взяли участь представники Глухівського агротехнічного інституту, Липковатівського, Іллінецького, Мирогощанського, Хорольського, Рогатинського, Немішаївського, Бердянського коледжів, Український аграрний ліцей та НМЦ «Агроосвіта». Борщівський агротехнічний коледж представляв голова циклової комісії ремонтно-технологічних дисциплін Ковцун Андрій Ярославович. 

Основними темами семінару були: обговорення стану та перспективи розвитку сільського господарства України, а також аналіз системи та тенденції розвитку агарної освіти в коледжах України

У процесі обговорення даних питань його учасники оцінювали власні стилі викладання та ділилися досвідом із іншими, визначали напрямки покращення системи фахової агарної освіти в цілому.

Лектор курсів, доктор Керстін Ваквітц знайомила учасників семінару з методами "Активного навчання" в агарних школах європейських країн. Вона провела для викладачів-аграріїв тренінги щодо нових підходів у формуванні компетентностей наших педагогів та розробки нових стандартів фахової освіти.

Учасники семінару виконували різноманітні завдання: розробка схем дій для вирішення виробничих професійних завдань в різних галузях, планування подання навчального матеріалу методом «навчання в дії».

Логічним завершенням семінару було вручення сертифікатів від керівників проекту з боку німецьких представників.

 

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…