×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 4057

Всі новини (1470)

Всі новини

9 листопада 2016 року в рамках проведення декади агрономічних дисциплін в групі Т-032 відбулося відкрите заняття з навчальної дисципліни «Основи тваринництва» на тему «Ознайомлення з різними видами кормів у тваринництві. Визначення потреб тварин у кормах і воді».

Викладач навчальної дисципліни Моспан В.Ю. провів опитування студентів у вигляді кросвордів, при поясненні змісту і послідовності виконання завдань використав інтерактивну дошку та презентаційні матеріали. Мотиваційно підкреслено важливість даної теми та необхідність знань студентів з врахуванням їх майбутньої спеціальності.

«Мова – це не просто спосiб спілкування, а щось більш значуще. Мова – це всi глибинні пласти духовного життя народу, його історична пам’ять, найцiннiше надбання віків.

Мова – це ще й музика, мелодика, фарби, буття, сучасна, художня, інтелектуальна i мисленнєва дiяльнiсть народу»

Олесь Гончар

Продовжується декада агрономічних дисциплін відділення «Агрономія». В тематичному плані її проведення – захист звітів виробничо-технологічної практики студентами четвертого курсу, відкрите заняття з навчальної дисципліни «Основи тваринництва», мистецький калейдоскоп першокурсників, олімпіада з навчальної дисципліни «Біологія», відкрите заняття з навчальної дисципліни «Економічна теорія».

Літературно-мистецькою композицією « Є вареники у хаті - в Україні все гаразд» розпочалась декада агрономічних дисциплін в Борщівському агротехнічному коледжі. Студенти та викладачі відділення ознайомили присутніх із історією походження вареників, видами та українськими традиціями їх виготовлення. Молоді господині провели майстер-клас із приготування вареників. Закінчилось свято частуванням присутніх полтавськими галушками, варениками із сиром, картоплею, халвою, горохом, вишнями, чорносливом, грибами.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…