Items filtered by date: Friday, 17 September 2021

16 вересня 2021 року на базі спортивного комплексу Борщівського агротехнічного фахового коледжу відбулось спортивне свято для студентів нового набору, що було присвячене Всеукраїнському дню фізичної культури і спорту. Учасникам змагань були групи: Аі-011,Аі-012, Г-11,Б-11, Аі-10, Аі-11, А-11, Е-11, К-11.
Метою змагань було залучення студентів до систематичних занять спортом, ведення здорового способу життя та зміцнення їхнього здоров’я.
В програму спортивного свята ввійшли змагання з естафетного бігу, човникового бігу, армспорту, гирьового спорту, комбінованої естафети та перетягування линви.
З вітальним словом до студентів звернувся в.о. директора Блозва Ігор Йосипович, який побажав всім учасникам їм успіхів, високих результатів та перемог. В цікавій напруженій боротьбі перемогу в змаганнях здобули групи: Аі-011 та Аі-10 .2 і 3 місця зайняли відповідно групи: Аі-012 та Г-11і групи Б-11 та Аі-11.
Рада колективу фізичної культури вдячна всім учасникам змагань за активну участь у спортивному святі і бажає подальших успіхів в досягнені високих результатів в навчанні та спорті .
Published in Всі новини

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…