-->

Державний кваліфікаційний іспит на здобуття робітничої професії «Тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва» категорій “D1”,  “Е1”.

08 December 2021

Професія, що потрібна селу і народному господарству України і не тільки України є професія тракториста – машиніста сільськогосподарського виробництва. На українському ринку праці активно шукають кваліфікованих трактористів-машиністів. Нині ці робітники на вагу золота. 

Наш навчальний заклад крім підготовки молодших спеціалістів аграрного виробництва проводить навчання слухачів і на здобуття робітничих професій. Зокрема такої необхідної для сільського господарства як тракторист-машиніст.

Високому рівню професійної підготовки сприяє відповідна матеріально-технічна база коледжу, стабільний високопрофесійний педагогічний колектив.

Після закінчення курсів слухачам видається свідоцтво про присвоєння робітничої професії, що дозволяє складати іспит на отримання посвідчення тракториста-машиніста.

7 грудня вже вкотре в нашому навчальному закладі проходив державний кваліфікаційний іспит на здобуття робітничої професії «Тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва» категорій «“D1”,  “Е1”. Державна кваліфікаційна комісія, до складу якої входив інспектор ГУ  Держпродспоживслужби в  Тернопільській  області Смільницький М. Р. відмітила у слухачів високий рівень знань з будови та експлуатації екскаваторів і навантажувачів, правил та безпеки дорожнього руху, вміння виконувати земляні і вантажно-розвантажувальні роботи. Всі слухачі отримають  посвідчення тракториста-машиніста.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…