-->

Виховна година «Хоробрі серця України»

24 November 2022
Сьогодні, в умовах війни в Україні, маємо частіше згадувати доленосні події, які стали символом боротьби за свободу та гідність. Майдан перестав бути назвою місцевості. Він став символом Свободи.
День Гідності та Свободи встановлено на честь двох історичних подій: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Майдан об'єднав українців, які на барикадах до кінця боролися за єдність, незалежність і справедливість. Цьогорічна інформаційна кампанія до Дня Гідності та Свободи проходить під гаслом «Вистояли на Майдані – переможемо у війні». Це дуже символічно та справді надихає під час повномасштабної війни з росією. Українці демонструють, що готові відстоювати свою свободу із безпринципним загарбником. З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи у Борщівському агротехнічному коледжі відбулась виховна година «Хоробрі серця України», за участі студентів групи Аі-30 та куратора Ольги Калинчук, відділення «Агроінженерія». Цікавими спогадами поділилися активні учасники подій на Майдані, викладач-словесник БАТФК Наталія Белюх, організатор поїздок на Майдан від Борщівського району Ігор Маланюк. Цікавим та емоційним був виступ випускника коледжу, учасника двох Майданів, ООС, а сьогодні активного волонтера в зоні бойових дій Івана Вавриковича. Україна – країна нескорених! Ми все подолаємо, переживемо і переможемо! Слава Україні та її Героям!

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…