-->

Волонтери – янголи добра

30 November 2022

Щороку, 5 грудня, в Україні відзначається Міжнародний день волонтера. Наразі Волонтери України – це мобільна резервна армія, яка щодня, щогодини, щохвилини підтримує ЗСУ, тероборону та кожну людину, яка цього потребує. Волонтери – герої нашого тилу, вони роблять все можливе, щоб наблизити таку бажану для усіх українців перемогу.

29 листопада 2022 р в Борщівському агротехнічному фаховому коледжі практичним психологом Оксаною РЕГУШ була проведена година спілкування на тему «Волонтери – янголи добра». На захід були запрошені місцеві волонтери, учень Борщівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Максим ЧАЙКОВСЬКИЙ, який координує волонтерський рух борщівської молоді та Світлана СОРРЕНТІНО, волонтерка з багаторічним стажем. Гості поділилися досвідом, розповіли з чого розпочинали свою діяльність, про шлях до волонтерства. Зазначили, що важливою у волонтерській роботі є не лише матеріальна допомога, але й моральна підтримка. Закликали студентів не залишатися байдужими та долучатися до волонтерського руху. Від колективу закладу освіти гостям були передані гостинці, які вони повезуть нашим воїнам на передову. Щиро бажаємо усім волонтерам міцного здоров’я, добробуту, родинного затишку й тепла, миру та благополуччя. Нехай кожен Ваш шляхетний вчинок спонукає до дії інших, а люди віддячують Вам добром і повагою! Слава Україні!

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…