-->

Практичні заняття

24 March 2023
За сприяння Борщівського управління експлуатації газового господарства та його керівника Ярослава Верхоли 22 березня студенти спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» Борщівського агротехнічного фахового коледжу, мали змогу бути присутніми на проведенні ремонтних робіт та реконструкції сталевого газопроводу у селі Висічка Чортківського району.
Головним інженером Сергієм Луцьким та викладачами відділення ознайомлено студентів з сучасними технологіями відновлення підземних комунікацій, способом протяжки нового поліетиленового трубопроводу в існуючий сталевий трубопровід, який був пошкоджений корозією металу за наявності високого рівня ґрунтових вод. Також спеціалістами управління було проведено заміну побутових газових лічильників на сучасні шафові вузли обліку, лічильники, обладнані термокорекцією, для виправлення показників залежно від температури. Це дає можливість встановити їх ззовні будівлі, і не тільки покращує естетичність приміщення, а й спрощує їх подальшу експлуатацію.
Студенти проявили зацікавленість у проведенні таких спільних заходів, оскільки вони мали змогу оцінити і побачити, закріпити на практиці отримані знання в закладі освіти, ознайомились із проведенням земляних робіт, заміни газових вводів до будівлі та зварювальних робіт.
Адміністрація Борщівського агротехнічного фахового коледжу висловлює щиру вдячність Борщівське Уегг та ПрАТ "Тернопільгаз" за співпрацю та допомогу для розвитку матеріально-технічної бази спеціальності за освітньо-професійною програмою «Монтаж, обслуговування устаткування і систем газопостачання».

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…