-->

Змагання з волейболу на Кубок директора коледжу

01 May 2023
26 квітня 2023 року, в спортивному залі Борщівського агротехнічного фахового коледжу відбулись змагання з волейболу на Кубок директора коледжу. В боротьбі за звання чемпіона 2023 навчального року взяли участь команди 3-ох відділень: «Агроінженерія», «Електрична інженерія та маркетинг», «Агрономія. Будівництво та цивільна інженерія». Державний прапор України підняли капітани команд.
З вітальним словом до всіх присутніх звернувся в.о. директора Борщівського агротехнічного фахового коледжу, який побажав спортсменам цікавих ігор, спортивного духу, перемоги сильнішого. Всі присутні в залі хвилиною мовчання вшанування пам'ять палкого прихильника волейбольних ігор, колишнього директора Ярослава КОЗІЯ та всіх захисників України, які загинули за незалежність та суверенітет нашої держави.
Згідно жеребкування було проведено три гри. Кожна команда показала високу спортивну підготовку та майстерність. Піднесення настрою та емоцій додавала група підтримки черлідерів.
В результаті напружених баталій кубок директора коледжу виборола команда відділення «Агроінженерія». Друге і третє місце посіли відповідно команди «Агрономія. Будівництво та цивільна інженерія», «Електрична інженерія та маркетинг». Команди нагороджені грамотами та призами.
Нагородження переможців і призерів змагань провів в.о. директора Ігор БЛОЗВА. Кращим гравцем турніру визнана Людмила ВАНДЖУРА , студентка групи К-11.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…