-->

Радіємо успіхам наших студентів

28 March 2024
Успіхи творчих і талановитих - це завжди бурхливі потоки фантазій, всезігріваюче тепло сердець та нестримність мрій і задумів. Успіхи вихованців - це найвища нагорода праці наставників. Радіймо успіхам наших студентів! І цього разу - Диплом за ІІ місце у конкурсі до Міжнародного дня рідної мови в рамках Національний Фестиваль "Код Нації" здобув студент ІІІ курсу групи АІ - 031 відділення "Агроінженерія" Сергій ГНИБІДА у номінації есе на тему " Мовне питання" ( керівник Наталія БЕЛЮХ). Хлопцеві вдалося зворушливою історією про мужніх земляків і про їхню патріотичну справжність торкнутися сердець журі Конкурсу і посісти почесне призове місце, конкуруючи з десятками творчих українців різних регіонів України. Вітаємо переможця!
Також, учасниками цього конкурсу стали студенти Борщівського агротехнічного фахового коледжу під керівництвом Ольги БЛОЗВИ та Галини САРАП. Усім учасникам бажаємо творчих злетів, цікавих устремлінь та натхнення! Нехай їхніми успіхами надихаються інші і шукають свої стежки до перемог та злетів! А усі вони неодмінно приведуть до ПЕРЕМОГИ НАШОЇ УКРАЇНИ!

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…