-->

Афілійована регіональна (не)конференція Mini-EdCamp Ternopil 2024

27 March 2024
Після усіх подій, які відбулися з нами всіма за останні кілька років, ми поволі стабілізуємося та думаємо про те, що буде далі, як діяти в новій реальності, звикаємо до невизначеності та, все одно, будуємо плани на майбутнє. Викладачі Борщівського агротехнічного фахового коледжу Оксана КОБИЛЯНСЬКА, Тетяна СТЕЦЬКО, Оксана РЕГУШ, Тетяна БЕРЕЗОВСЬКА, Оксана ВОВК, Інна ОНИСЬКІВ, Надія ПАРНЕТА приєдналися до плідної співпраці з тими, хто хоче якісних змін у своєму житті.
Афілійована регіональна (не)конференція Mini-EdCamp Ternopil 2024 Психологічний лікбез «Почуй мене: об’єднання громади заради взаєморозуміння і підтримки», яка відбулася у Тернопільська загальноосвітня школа 19 стала місцем пошуку відповідей на запитання, яке постає кожного дня у нашій свідомості - «Як почути себе та інших?».
Було незвично, креативно, пізнавально та затишно. Подяка координаторському колу події та команді ТЗОШ 19 в особі директорки Лідії Бачинської.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…