-->

Відкрита інформаційна година

27 May 2024

23 травня 2024 року  у коледжі відбулася захоплююча та пізнавальна інформаційна година на тему "Об'єднана Європа й Україна – колективна безпека". Захід був організований до Дня Європи з метою підвищення обізнаності  студентів про важливість європейської інтеграції для майбутнього України.

Студенти групи Аі-20 та їх куратор  Людмила Гонтарук,  використовуючи відеосюжети та інтерактивні методи, підготували цікаву та пізнавальну програму.

Гостям зустрічі розповіли історію створення Європейського Союзу,  повідомили про основні факти про ЄС, а також шлях України до європейської інтеграції. Значна увага була приділена викликам, з якими зіштовхнулися українці, а також перспективам, які відкриваються на шляху до об'єднаної Європи.

Зустріч стала не лише інформативною, але й інтерактивною. Учасникам було запропоновано відгадати інформаційні пастки, які спеціально були озвучені під час заходу та взяти участь у підсумковій онлайн-вікторині за темою інформаційної години.

Активні та уважні учасники, а також трійка лідерів вікторини отримали солодкі призи.

Інформаційна година відбулась у день, коли я в Україні відзначають День Героїв. День, коли вшановують борців за свободу і незалежність держави. Учасники дійства хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто віддав життя за свободу і українців,  подякували тим, хто зараз на полі бою наближають їм світле майбутнє та дають можливість жити, вчитись та мріяти.

Такі ініціативи дозволяють молоді краще розуміти світові процеси та підготуватися до майбутнього, де Україна має всі шанси стати повноправним членом європейської родини.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…