-->

Участь роботодавців в освітньому процесі

31 May 2024

29 травня в групі К-21 з навчальної дисципліни «Комерційне товарознавство» відбулася захоплююча та інформативна лекція на тему: «Класифікація та характеристика асортименту хлібобулочних виробів", яку провела викладач  Оксана ДЕМЧУК.  В підготовці та проведенні лекції взяв активну участь директор відомої хлібопекарської фірми на теренах регіону «Борщів-Хлібодар»  Ігор РАВЛЮК, який з великою охотою поділився своїм досвідом та знаннями у сфері хлібопекарства.

І. Равлюк ознайомив студентів з технологічним процесом випікання хліба та розповів про асортимент продукції, яка випускається на його підприємстві. Завдяки його практичним знанням та професіоналізму, студенти отримали унікальну можливість дізнатися більше про різні етапи виробництва хліба, від вибору сировини до готового продукту .

Лекція пройшла у живій атмосфері. Студенти активно задавали питання, на які І.  Равлюк відповідав з великим задоволенням, ділячись нюансами та секретами майстерності хлібопекарства.

Завершуючи зустріч, студенти щиро подякували Ігорю Равлюку за змістовну та цікаву лекцію, яка значно розширила їхні знання про класифікацію хліба та технологічні аспекти його виробництва.

Викладачі коледжу також висловили подяку за цінний внесок у освітній  процес.

Дякуємо нашому гостю за співпрацю та сподіваємось на подальші цікаві та корисні зустрічі!

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…