-->

Зустріч із стейкхолдером

19 June 2024

18 червня 2024 року у рамках співпраці, студенти випускної групи К-31 спеціальності 075 «Маркетинг» та викладачі циклової комісії економічних дисциплін Алла Жара та Діана Федус скористалися чудовою нагодою відвідати Борщівський структурний підрозділ ТОВ «Торгова група «АРС - Кераміка» та можливістю поспілкуватися із представниками зовнішнього стейкхолдера освітнього процесу.

Зустріч виявилася надзвичайно корисною та інформативною. Представниця товариства Наталя СЕРГЄЄВА (бухгалтер) розповіла про напрями діяльності, товари та послуги. В ході зустрічі п.Наталя виділила основні навички, які повинен мати сучасний фахівець, а саме: знання мов (українська та англійська), вміння комунікувати, вести переговори та працювати в команді, набуття соціальних контактів (нетворкінг), навчання протягом всього життя, вміння генерувати ідеї та їх описувати, відповідальність, швидку адаптацію, стресостійкість, ретельність, уважність, логічне і нестандартне мислення. Студенти мали можливість поставити запитання, які стосуються практичних аспектів роботи та отримали поради щодо стажування та працевлаштування. Стейкхолдер також наголосила на важливості співпраці з закладами освіти для підготовки фахівців. Такі заходи мотивують до подальшого навчання та професійного зростання. Зустріч пройшла у дружній атмосфері та залишила позитивні враження у всіх учасників.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…