-->

ЛІТЕРАТУРНА ЗУСТРІЧ

20 June 2024

ЛІТЕРАТУРНА ЗУСТРІЧ З ПЕТРОМ САНДУЛЯКОМ автором бізнес книги «Американська мрія» колишнім студентом БАТФК.

 Народився і виріс на Галичині. Після навчання у Борщівському технікумі та служби в армії працював у школі вчителем музики і завклубу. У 1990-х роках виїхав до США, де прожив чотирнадцять років. Пройшов шлях від простого робітника до власника мультимільйонного бізнесу. Зараз живе на Тернопільщині, займається підприємництвом.

Про що книга? Український іммігрант без знання англійської прибуває у США, де починає зі звичайного озеленювача і нічного прибиральника. Уже за півтора року він засновує власний бізнес, а ще за кілька років стає власником компанії з мільйонним обігом, у якій працює понад двісті людей. Утім, це не історія з хрестоматійним хепіендом. Із цієї книжки читач отримає багато інсайтів про життя і роботу в США. На досвіді своєї сім’ї автор показує красу Нового світу, радість від перемог і звершень на шляху до здійснення «американської мрії». І водночас — переосмислює її крихкість, жорстокість та підводні камені. Книжка Петра Сандуляка — це корисний путівник з іммігрантського життя та реалій бізнесу в іншій країні, чесна розповідь про «обітовану» для тисяч українців землю.

Під час зустрічі Петро Ярославович розповів про себе, життя, роботу і бізнес в Америці. Започатковану справу в Україні, і власне, що стало поштовхом до написання книжки. Автор вірить у щасливу долю нашої країни, емоційно і розсудливо оповів молодим людям про усі аспекти життя в еміграції та побажав студентам втілити в життя «українську мрію» кожного із них.

Бізнес книга «Американська мрія» у книгозбірні коледжу. Запрошуємо до прочитання.

Дякуємо пану Петру за обмін досвідом та гарне спілкування.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…