-->

Гостьова лекція з навчальної дисципліни «Маркетинг»

10 October 2024

9 жовтня 2024 року у Борщівському агротехнічному фаховому коледжі  відбулася гостьова лекція для студентів групи К-31 з навчальної дисципліни «Маркетинг» .

На запрошення викладача циклової комісії економічних дисциплін Алли ЖАРОЇ, лекцію провела випускниця нашого закладу освіти 2014 року Інна Михайлінчин. Тема лекції: Маркетингові дослідження підприємства.

Інна - координатор HR проектів та керівник команди рекрутації та розвитку у Clinico Medical (Fresenins Kabi), яка знаходиться у м.Блонє, що у Польщі. Ця фірма є світовим лідером  в галузі  охорони здоров’я та фармації.

В ході лекції студентам було розкрито мету, завдання та об’єкти маркетингових досліджень. Гостя поділилась зі студентами досвідом своєї професійної діяльності, особливостями роботи у цій сфері.

На прикладі корпорації Fresenins Kabi пані Інна презентувала основні напрямки, етапи програми та види маркетингових досліджень.

Проведення подібних заходів зараз є особливо актуальним, оскільки потрібно максимально наблизити підготовку фахівців до вимог ринку праці та запропонувати роботодавцям кваліфікованих та перспективних працівників.

 

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…