-->

Змагання з міні-футболу

11 October 2024
10.10.2024 року в Борщівському агротехнічному фаховому коледжі відбулися змагання з міні-футболу серед збірних команд відділень. Футбольний турнір розпочався з підняття прапора України і виконання державного гімну. Хвилиною мовчання вшанували загиблих воїнів ЗСУ.
З вітальним словом до учасників змагань звернувся в.о. директора коледжу Віталій БУРАТИНСЬКИЙ.
Ігри пройшли у безкомпромісній боротьбі. Кожна команда прагнула здобути перемогу. Гравці показали неабияку наполегливість, спритність, мужність та високу майстерність у володінні м’ячем. В напруженій боротьбі третє місце посіла команда відділення «Агроінженерія», друге місце виборола команда відділення «Електричної інженерії та маркетингу», а переможцем стала команда відділення «Агрономія, Будівництво та цивільна інженерія». Команди-призери нагороджені дипломами адміністрації коледжу і призами.
Рада колективу фізичної культури вітає переможців та гравців кожної команди, за участь в турнірі, адже це вже ПЕРЕМОГА!!! Бажаємо всім Миру та подальших успіхів у спорті.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…