×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 4057
-->

Свято українського слова

10 November 2015
10 листопада 2015 року в рамках проведення Тижня української мови в навчальному закладі відбулась інформаційно-просвітницька година, приурочена Дню української писемності та мови.
Викладач української мови та літератури Світлана Бачинська, студенти групи К-21 Новацька Маргарита та Бачинська Христина зробили історичний екскурс в минуле, показали шляхи боротьби і розвитку рідної мови впродовж багатьох років.
Про надбання української мови, її милозвучність та унікальність розповіли студентки першого курсу комерційного відділення Краснопера Аліна та Стельмах Надія.
Студенти І-ІV курсів, викладачі та куратори груп мали змогу переглянути фільми про становлення української мови та її шанування за кордоном. З емоційним піднесенням, напруженням та хвилюванням звучали поезії українських класиків у виконанні Герасимович Людмили та Николин Лідії.
Відродження української мови, державності, нації – відповідальне завдання кожного небайдужого українця. Маємо усвідомити: захищаючи рідну мову, ми захищаємо свій народ, його гідність, його право на існування, право на майбутнє. Доки житиме мова – житиме й народ.
Закінчився захід зверненням до студентів оберігати рідну мову, шанувати й любити українське слово.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…