-->

Інтернет - це глобальне добро чи зло?

09 February 2017

«Інтернет – глобальне добро чи зло, комп’ютерна залежність як актуальна проблема сучасності». Інтернет є таким, яким ми створюємо його щодня: він є кращий і доброзичливий настільки, наскільки кожний з нас є ввічливим та позитивним в онлайн.

 

8 лютого 2017 року в читальній залі бібліотеки Борщівського агротехнічного коледжу з нагоди проведення в Європі та Україні Дня безпечного Інтернету проведено бесіду « Інтернет – глобальне добро чи зло, комп’ютерна залежність як актуальна проблема сучасності». Мета проведення - простежити вплив Всесвітньої глобальної комп'ютерної мережі Інтернет на світогляд людини, розкрити позитивні і негативні сторони впливу Інтернету, проаналізувати основні проблеми комп’ютерної та інтернет-залежності у молодіжному середовищі, визначити причини появи, симптоми та наслідки комп’ютерної залежності шляхом проведення анкетування.

Під час бесіди студенти виступали з доповідями на актуальну тему сучасності, аналізували позитивні і негативні сторони Інтернет-мережі. Відрадно те, що студентська молодь розуміє: в реальному світі краще жити, ніж у віртуальному.

В ході проведення анкетування визначено: студенти використовують Інтернет більше в навчальних цілях, як в розважальних.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…