-->

Заняття з історії рідного краю

03 March 2017

3 березня 2017 року в рамках декади відділення «Агрономія. Будівництво та цивільна інженерія» відбулося незвичне заняття.

Викладачі історії Стецько Т.В. та Кобилянська О.Д. провели заняття-екскурсію «Сторінками рідного краю» зі студентами групи Б-11. Перебуваючи в стінах музею історії України Борщівського агротехнічного коледжу, студенти дізналися про історичні пам’ятки духовної та матеріальної культури Борщівського краю, а також ознайомилися з тенденціями національно-культурного розвитку Борщівщини з початку ХХ століття. Цікавою та інформативною для відвідувачів була розповідь про віхи становлення коледжу від однорічної сільськогосподарської школи 1946 року до сьогодні. Голова циклової комісії будівельних дисциплін Продан Н.С. розповіла про особливості та труднощі створення будівельного відділення з 1996 року. Вона з вдячністю згадала тих, хто закладав і формував традиції відділення: директори, заступники, очільники відділення (Поплета В.М., Твердохліб А.В., Боднар М.П.), а також викладачі.

Студенти активно обговорювали почуте, змогли побачити археологічні знахідки, старовинні речі, пам’ятні фотографії. Завідувач відділення Гільтай В.В. наголосив на тому, що в Борщівському агротехнічному коледжі цікаво вчитися, а інженер-будівельник – досить перспективна професія.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…