Items filtered by date: Wednesday, 18 September 2024

17 вересня 2024 року на базі спортивного комплексу Борщівського агротехнічного фахового коледжу відбулось спортивне свято для студентів груп нового набору, присвячене Всеукраїнському дню фізичної культури і спорту. Мета змагань - залучення молоді до систематичних занять фізичною
культурою та спортом, ведення здорового способу життя та зміцнення їхнього здоров’я.
В програму спортивного свята ввійшли змагання з естафетного бігу, човникового бігу, армспорту, гирьового спорту, комбінованої естафети та перетягування линви.
Свято розпочалося підняттям державного прапору України та вшануванням хвилиною мовчання загиблих воїнів ЗСУ. З вітальним словом до студентів звернувся в.о. директора коледжу Віталій БУРАТИНСЬКИЙ, побажавши їм успіхів, високих результатів та перемог. В цікавій та напруженій боротьбі перемогу в змаганнях здобули студенти групи Аі-012, друге місце вибороли учасники груп Г-11 і Аі-011, набравши однакову кількість залікових балів. А третє призове місце посіла команда групи Е11.
Колектив Ради фізичної культури вдячний всім учасникам змагань за активну участь. Бажаємо подальших успіхів та високих результатів в навчанні і спорті.
Published in Всі новини

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…