-->

Відбулися урочистості з нагоди 75-річчя коледжу

26 October 2021

Ювілей закладу освіти – це не лише історична віха, але і своєрідна межа, що дає можливість оцінити пройдений шлях і накреслити плани на майбутнє. Так, 21 жовтня 2021 року в Палаці студентів Борщівського агротехнічного фахового коледжу відбулися урочистості з нагоди 75-річчя закладу освіти.

Привітати коледж із важливою датою прийшли поважні гості, ветерани-педагоги, випускники, студентський та педагогічний колективи.
На початку святкового дійства в.о. директора БАТФК Ігор Блозва привітав усіх присутніх з святом, познайомив гостей із історією закладу освіти, досягненнями педагогів та студентів, із важливими фактами з життя коледжу. Хвилиною мовчання вшанували тих, хто присвятив своє життя та педагогічний талант коледжу, але не дочекав до цієї знаменної дати. А для почесних гостей свята – ветеранів педагогічної ниви, які працювали в коледжі у різні роки, цього дня лунали окремі слова подяки.
З вітальним словом до присутніх звернулися заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Віктор Устенко, начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Ольга Хома, перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук, голова ради директорів закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області Володимир Калушка, методист ради директорів Ірина Лещик, а також міський голова Ігор Чопик, начальник відділу освіти,сім’ї, молоді і спорту Любов Паламарчук та начальник сектору культури Ірина Дуда.
В ювілейний вінок вплів свої привітання директор Борщівського радгоспу-технікуму з 1988 по 1992 роки Іван Кузик.
Зі щирими словами привітань звернулася до присутніх у залі директор Борщівського НВК ім.Р.Андріяшика Олеся Козій.
Святкові вітання приймав ювіляр - БАТФК - від своїх випускників: керівника приватного товариства «Борщівгаз» Ярослава Верхоли, приватного підприємця Сергія Регуша, керівника гурту «Дністрянські візерунки» Олега Гаврилюка
Окрасою урочистостей стали яскраві номери художньої самодіяльності. Привітання чергувалися з чудовою концертною програмою, в якій брали участь студенти, викладачі коледжу, випускники та гості. Дійство пройшло надзвичайно урочисто, музично, радісно і в той же час зворушливо, адже в ньому переплелося минуле, сьогодення та гарні сподівання на майбутнє.
Дякуємо усім, хто розділив це свято з нами!

 

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…