-->

Підсумкова атестація випускників із спеціальності 075 «Маркетинг»

20 June 2024

Згідно з навчальним планом і графіком освітнього процесу 18-20 червня 2024 року у Борщівському агротехнічному фаховому  коледжі  проходила підсумкова атестація випускників із спеціальності  075 «Маркетинг».

Для випускників кваліфікаційний іспит – це надзвичайно важливий момент, адже вони у присутності членів екзаменаційної комісії мають підтвердити рівень здобутих у коледжі теоретичних знань та практичних умінь.

До складу екзаменаційної комісії цьогоріч увійшли: Голова комісії - Семенець Іван Володимирович, декан природничо-економічного факультету Кам’янець-Подільсьського національного університету ім. І. Огієнка, кандидат економічних наук, доцент.

Члени комісії: Алла Жара, голова циклової комісії, викладач економічних дисциплін коледжу;  Діана Федус, викладач економічних дисциплін коледжу.

У  вітальному слові до учасників заходу директор коледжу Віталій Буратинський , голова екзаменаційної комісії  Іван Семенець та завідувач   відділення Ігор Крисак, акцентували увагу на важливості вмотивованого вибору випускниками майбутньої професії у сфері маркетингу в умовах динамічних змін сучасності,  побажали студентам успішної  здачі екзамену, а екзаменаційній комісії - плідної роботи.

До іспиту було допущено 33 студенти, які успішно його склали та отримали позитивні оцінки, що, у свою чергу, є свідченням високого рівня отриманих професійних компетенцій.

Ми пишаємося нашими випускниками та бажаємо їм не зупинятися на досягнутому і завжди рухатися вперед, вірити у свої сили і мрії. Натхнення, нових ідей та наснаги для їх впровадження!  Впевнені, що молодь гідно представлятиме наш коледж на ринку праці. Ви  - НАЙКРАЩІ!

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…