Items filtered by date: Thursday, 21 December 2023

18 грудня 2023 року в Борщівському агротехнічному фаховому коледжі відбувся захист переддипломної практики студентами випускної групи Б-31 спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія».

Завідувач навчально-виробничими практиками Ярослав Парнета, а також керівник практики Андрій Королівський висловлюють подяку керівникам баз практик, де наші студенти провели та зуміли організувати свою роботу, що тісно пов’язана з їхньою спеціальністю.

Студенти продемонстрували та закріпили свої знання отримані в нашому навчальному закладі на практиці, про що свідчить їх успішний захист звітів про проходження практики. Вони зуміли проявити себе як спеціалісти в даних галузях.

Published in Всі новини
Система інноваційних методів та принципів навчання у викладанні суспільних дисциплін в закладах фахової передвищої освіти
Відбулося онлайн засідання обласного методичного об’єднання викладачів суспільних дисциплін ЗФПО Тернопільської області на тему «Система інноваційних методів та принципів навчання у викладанні суспільних дисциплін в закладах фахової передвищої освіти». Модератором заходу був Чортківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж імені Олександра Барвінського. До роботи долучилися 44 учасників серед яких і викладачі Борщівського агротехнічного фахового коледжу соціально-економічних дисциплін.
Всім організаторам та учасникам семінару бажаємо подальших творчих успіхів, міцного здоров’я і натхнення під мирним небом!
Published in Всі новини
Викладач соціально-економічних дисциплін Тетяна Березовська взяла участь у міжнародній онлайн-конференції «Global Innovations and Collaborative Solutions in Contemporary Science» , яка відбулася у м. Лодзь (Польща).
Виступила з доповіддю на тему «Правові аспекти української національної ідентичності: від історії до сучасності», отримала сертифікат та друк у збірнику конференцій.
Дякуємо організаторам за цікавий та конструктивний науковий захід.
Розвиваємо українську науку разом!
Published in Всі новини

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…