Items filtered by date: Monday, 07 October 2024

Кожен студент Борщівського агротехнічного фахового коледжу має виняткову змогу зазирнути в минуле закладу освіти, відвідавши Краєзнавчий музей БАТФК.
Сьогодні такою нагодою скористалися студенти групи Аі-022 відділення "Агроінженерія".
Першокурсники почули історію становлення та розвитку нашого коледжу, ознайомилися з багатим ілюстрованим матеріалом музею, на власні очі побачили експонати, що є багаторічним надбанням колективу, почули про наших педагогів та студентів, які у різні роки працювали та навчалися в закладі освіти.
Занурюючись в минуле, ми спостерігаємо за хвилями історії, які несуть відповіді на питання - хто ми та яка ціна того, що в нас є?
Саме це підкреслює те, наскільки відвідини музею є вкрай необхідним елементом нашого життя, особливо якщо це історія твого закладу освіти, де залишається частинка твоєї душі.
Published in Всі новини
Monday, 07 October 2024 12:28

Екскурсійна поїздка

В рамках навчальної дисципліни «Маркетингові комунікації» студенти групи К-31 спеціальності 075 «Маркетинг» Борщівського агротехнічного фахового коледжу, у супроводі викладача Алли ЖАРОЇ, мали прекрасну можливість відвідати торговельно-розважальний центр «Подоляни».
Керівник відділу маркетингу ТРЦ «Подоляни» Тетяна ВАСИЛЬЄВА провела пізнавальну і цікаву екскурсію, дала можливість майбутнім фахівцям детальніше ознайомитися з практичними аспектами роботи в сфері маркетингу. Під час візиту студентам продемонстрували, як використовуються маркетингові інструменти для просування бренду, залучення нових клієнтів і підвищення лояльності постійних відвідувачів, а також особливості рекламних послуг і PR.
Пані Тетяна поділилася реальними прикладами з досвіду, розкривши деталі планування та реалізації акцій, організації заходів і роботи з партнерами. Також, майбутні спеціалісти отримали можливість побачити як розробляються і втілюються в життя маркетингові стратегії, спрямовані на підвищення лояльності клієнтів і підвищення відвідуваності ТРЦ.
Такий досвід допоможе здобувачам освіти спеціальності "Маркетинг" краще зрозуміти реалії професії та підготуватися до викликів, з якими вони зіткнуться у майбутньому.
Published in Всі новини

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…