Items filtered by date: Friday, 11 October 2024

Першокурсники продовжують відкривають для себе історію БАТФК. Наш музей – важлива локація національно-патріотичного виховання. Тож студенти групи Е-11 відділення "Електричної інженерії та маркетингу" учора мали змогу завітати на першу екскурсію. Крізь призму історичних фактів студенти побачили, яку давню історію має наш заклад освіти. Сподіваємося, що наша молодь зможе гідно продовжувати традиції нашого коледжу.

Published in Всі новини
Friday, 11 October 2024 11:47

Змагання з міні-футболу

10.10.2024 року в Борщівському агротехнічному фаховому коледжі відбулися змагання з міні-футболу серед збірних команд відділень. Футбольний турнір розпочався з підняття прапора України і виконання державного гімну. Хвилиною мовчання вшанували загиблих воїнів ЗСУ.
З вітальним словом до учасників змагань звернувся в.о. директора коледжу Віталій БУРАТИНСЬКИЙ.
Ігри пройшли у безкомпромісній боротьбі. Кожна команда прагнула здобути перемогу. Гравці показали неабияку наполегливість, спритність, мужність та високу майстерність у володінні м’ячем. В напруженій боротьбі третє місце посіла команда відділення «Агроінженерія», друге місце виборола команда відділення «Електричної інженерії та маркетингу», а переможцем стала команда відділення «Агрономія, Будівництво та цивільна інженерія». Команди-призери нагороджені дипломами адміністрації коледжу і призами.
Рада колективу фізичної культури вітає переможців та гравців кожної команди, за участь в турнірі, адже це вже ПЕРЕМОГА!!! Бажаємо всім Миру та подальших успіхів у спорті.
Published in Всі новини

11 жовтня 2024р. на запрошення викладача циклової комісії економічних дисциплін  Лідії  КАЛИНЧУК, випускник Борщівського агротехнічного коледжу 2006 року Андрій КАЛИНЧУК, провів для студентів групи К -31 спеціальності  075 « Маркетинг» онлайн-лекцію з навчальної дисципліни «Комерційна діяльність».  Сьогодні Андрій КАЛИНЧУК - головний менеджер у фірмі Agroprosperis Group, філія якої знаходиться на Cyprus, Nicosia.

Тема проведеної лекції : «Організація і  планування закупівельної діяльності підприємств

Agroprosperis Group – українська група компаній, що фінансує виробництво та експорт агропродукції в Україні з 2006 року та входить до трійки лідерів серед виробників сільськогосподарських культур в Україні.

В ході виступу використовувались презентаційні матеріали, що дало можливість студентам ознайомитись з роботою фірми.

Доповідач розкрив основні завдання і проблеми, які необхідно вирішувати у практичній діяльності.

         Такі зустрічі, завжди проходять цікаво і змістовно.

Published in Всі новини

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…