Items filtered by date: Wednesday, 23 October 2024

Профорієнтація – це важливий етап у житті кожного школяра, адже саме від правильного вибору професії залежить подальша кар’єра і особисте задоволення від роботи.
Викладачі та усі працівники Борщівського агротехнічного фахового коледжу активно беруть участь у профорієнтаційній роботі в школах, щоб допомогти учням обрати майбутню професію та зрозуміти переваги навчання в коледжі. Такі зустрічі проходять у форматі профорієнтаційних заходів, спрямованих на знайомство учнів з різними професіями та спеціальностями. Викладачі докладно розповідають про спеціальності, які можна отримати в коледжі, акцентуючи увагу на практичній складовій навчання, актуальності професій на ринку праці та можливостях працевлаштування після закінчення навчання. Окрім ознайомлення з професіями, педагогічні працівники пояснюють учням переваги навчання саме в коледжі: короткий термін здобуття освіти, швидкий початок кар'єри, доступність навчання та можливість одночасно отримувати досвід і освіту.
Наш освітній заклад пропонує практично орієнтовані навчальні програми, що дають змогу студентам отримати не лише теоретичні знання, але й практичні навички, які відразу можна застосовувати на робочому місці, інтегрує новітні технології в освтній процес, пропонуючи сучасні лабораторії, онлайн-курси та інші ресурси для розвитку студентів.
Зустрічі з потенційними абітур`єнтами не тільки допомагають школярам краще розуміти свої можливості, а й демонструють переваги навчання в коледжі, створюючи позитивний образ закладу серед молоді та їх батьків.
Уже перші підсумки профорієнтаційної роботи свідчать, що учні з більшою впевненістю визначаються з вибором професії та напрямом подальшого навчання.
На фото викладач іноземної мови Любов ЧЕПЕСЮК та голова Громадської організації
«Студентська Рада Борщівського агротехнічного коледжу» Інна ОНИСЬКІВ.
Published in Всі новини

Сьогодні 23 жовтня в Педагогічному кабінеті пройде другий етап науково-практичної конференції «ІННОВАЦІЇ У ФОРМУВАННІ ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ. ВИКЛИКИ СЬОГОДЕННЯ». На засіданні планується розглянути роботи викладачів відділення «Агроінженерія» та циклової комісії гуманітарних дисциплін.

Published in Всі новини

22 жовтня в фаховому коледжі пройшов перший день науково-практичної конференції «ІННОВАЦІЇ У ФОРМУВАННІ ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ. ВИКЛИКИ СЬОГОДЕННЯ».
Цей день був присвячений студентській науці. Понад тридцять статей наші кращі студенти під керівництвом своїх наставників-викладачів підготували на конференцію. У доповідях було розкрито досягнення і проблеми студентської науки, проаналізовано тенденції та перспективи маркетингових стратегій, акцентовано увагу на органічному виробництві, обговорено сучасні тренди в будівельній галузі, накреслено перспективу впровадження штучного інтелекту в розвиток різних галузей. Конференція пройшла в емоційно теплій, невимушеній атмосфері творчості та викликала зацікавленість в учасників та гостей.

Published in Всі новини

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…