Items filtered by date: Thursday, 07 March 2024

"У наших крил міцний політ!" - такими словами юнацького одкровення студенти Борщівського агротехнічного фахового коледжу привітали учасників міського конкурсу читців Шевченкового слова, присвяченого 210 річниці від Дня народження Великого Кобзаря.
Гурт читців у складі Діани ШЕЛЕФОНТЮК, Віталіни ЗАБРОЦЬКОЇ та Віктора МИКИТАША ( студентів І-ІІ курсів) під керівництвом викладачів-словесників Світлани ПАРНЕТИ та Наталі БЕЛЮХ підготував для конкурсу патріотичну композицію, що гідно представила освітній заклад і його традиції щорічно відзначати Генія Шевченка.
Цьогорічний конкурс об'єднав творчих та талановитих поціновувачів Кобзаревого слова.
Серед гідних учасників, які тонко передавали поетичний зміст невмирущих творінь нашого Генія, серед розмаїття номерів з високим художнім рівнем обраного змісту, артистизмом та акторською майстерністю, наші студенти - читці зворушили актуальністю композиції і здобули Перемогу у номінації "Аматорські колективи" Шевченкіани - 2024.
Присвячуємо свою Перемогу нашій незламній і величній Україні!
Слава Україні!!! Слава її Героям!
Published in Всі новини

6 березня на відділенні «Агроінженерія»  відбувся захист звітів з переддипломної практики в групі Аі-21. Всі студенти пройшли переддипломну практику в повному обсязі і в вказані терміни. Базами практики були аграрні підприємства нашого району та області. Результати виконання програми переддипломної практики студенти представили у формі звіту та доповіді, яка супроводжувалась фото звітом, де відображалась їх участь у різних видах робіт.

             Під час захисту звітів більшість студентів показали високий рівень підготовки, вміння робити змістовні висновки та надавати обґрунтовані пропозиції.

Published in Всі новини
Thursday, 07 March 2024 10:06

Зустріч представників

З ініціативи Ігоря ЧОПИКА 6 березня 2024 року відбулася зустріч представників фірми КНАУФ м.Київ з дирекцією Борщівського агротехнічного фахового коледжу. Під час зустрічі Олександр СТАРЧЕНКО, директор з маркетингу та збуту, розповів про діяльність фірми, ознайомив з продукцією яку виготовляє і реалізовує підприємство.

Published in Всі новини

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…