Items filtered by date: Wednesday, 27 March 2024

Після усіх подій, які відбулися з нами всіма за останні кілька років, ми поволі стабілізуємося та думаємо про те, що буде далі, як діяти в новій реальності, звикаємо до невизначеності та, все одно, будуємо плани на майбутнє. Викладачі Борщівського агротехнічного фахового коледжу Оксана КОБИЛЯНСЬКА, Тетяна СТЕЦЬКО, Оксана РЕГУШ, Тетяна БЕРЕЗОВСЬКА, Оксана ВОВК, Інна ОНИСЬКІВ, Надія ПАРНЕТА приєдналися до плідної співпраці з тими, хто хоче якісних змін у своєму житті.
Афілійована регіональна (не)конференція Mini-EdCamp Ternopil 2024 Психологічний лікбез «Почуй мене: об’єднання громади заради взаєморозуміння і підтримки», яка відбулася у Тернопільська загальноосвітня школа 19 стала місцем пошуку відповідей на запитання, яке постає кожного дня у нашій свідомості - «Як почути себе та інших?».
Було незвично, креативно, пізнавально та затишно. Подяка координаторському колу події та команді ТЗОШ 19 в особі директорки Лідії Бачинської.
Published in Всі новини

Відповідно до «Положення про атестацію педагогічних працівників Борщівського агротехнічного фахового коледжу» 26 березня в методичному кабінеті коледжу відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії І рівня з атестації педагогічних працівників. На засіданні було підведено підсумки діяльності посадовців, викладачів, майстрів виробничого навчання за міжатестаційний період. Кожен педагогічний працівник наполегливо працював над підвищенням своєї майстерності, вдосконаленням навчально-методичного забезпечення, проводив методичну та інноваційну діяльність. Керівники підрозділів, голови циклових комісій дали позитивну характеристику усім педагогічним працівникам, що атестувалися і виступили з пропозиціями про відповідність займаній посаді та підтведження (присвоєння) кваліфікаційних категорій та педагогічних звань. Атестаційна комісія у своєму рішенні підтримала усі пропозиції та атестувала 14 працівників коледжу. У заключному слові голова атестаційної комісії, в.о. директора коледжу Віталій Буратинський привітав усіх з підсумками атестації та побажав нових творчих здобутків на педагогічній ниві.

Published in Всі новини
Wednesday, 27 March 2024 14:08

Весняні роботи в БАТФК

Весняні роботи завжди мали в собі символічний характер. Як можна не причепурити оселю, не навести порядок в саду, коли незабаром Великдень.
Борщівський агротехнічний фаховий коледж завжди був у цьому зразком в місті Борщеві. І цьогорічний весняний період розпочався з роботи.
Сьогодні, з ініціативи в.о. директора коледжу Віталія БУРАТИНСЬКОГО, провели облаштування саду біля Палацу студентів. Представники адміністрації коледжу та викладачі, хто знається на правилах обрізки дерев, і хто тільки вчиться, зійшлися досить багаточисельно та впродовж двох годин виконали всю заплановану роботу. Студенти груп Аі-30, Аі-20, Аі-011 та Аі-012 провели прибирання території саду після зими.
Насамкінець працівники їдальні пригостили усіх смачними канапками.
 
 
 
 
 
 
 
 
Published in Всі новини

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…